Volharding Group

Vacatures kapitein en stuurman

Kapitein en stuurman

Wil je aan de slag als kapitein of stuurman in de binnenvaart en/of zeevaart? De Volharding Group vervoert onder andere vegoils, diverse mineralen producten en clean petroleum producten. Wij zijn op zoek naar stuurlui met ervaring en een passie voor de scheepvaart die net dat stapje extra zetten voor klanten.

Wij bieden:
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Goed salaris
  • Een professionele en veilige werkomgeving volgens alle laatste wetgeving.
  • 2 weken aan boord / 2 weken op de kant (1 om 1 is ook bespreekbaar)
  • Alles is gedurende je verblijf aan boord inbegrepen
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
  • Enthousiaste en zeer ervaren collega’s die jouw passie voor varen delen

Ben je klantvriendelijk, ervaren, stressbestendig en in het bezit van een grootvaarbewijs? Solliciteer dan vandaag nog. Stuur je CV en motivatie naar HR@volhardinggroup.com en wie weet vaar jij binnenkort op een van onze schepen!

Vacatures formulier

Varen bij Volharding

Ben jij in jouw carrière toe aan een uitdaging? Iedere dag een ander perspectief? Op een schip of op kantoor? Neem contact met ons op via HR@volhardinggroup.com voor meer informatie over de openstaande vacatures of solliciteer direct via het contactformulier.

Wie zijn wij?

De Volharding Group, waar onder andere Koole Tankrederij BV en Star Bonaire BV onderdeel van zijn, is een zeer ervaren maritiem bedrijf dat transportdiensten en oplossingen biedt via zeevaart en binnenvaart voor vegoils (feed/food), minerale producten en clean petroleum producten (CPP / biobrandstoffen). In samenwerking met CIMS Renewables halen wij ook waswaters op van persistent floaters en diverse vetten.

Onze bekwame bemanning heeft meer dan 30 jaar vlootervaring en biedt al onze klanten een hoog serviceniveau met een persoonlijke benadering. Wij opereren in verschillende gebieden zoals Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Engeland en Scandinavië.