Volharding Group

Job vacancies traineeships

Stageplek binnenvaartschip of zeeschip

Net even anders, een carrière op het water als matroos, stuurman of zelfs kapitein? Ben je op zoek naar een veelzijdige stage waar je veel kunt leren van een ervaren crew? De Volharding Group is een erkend leerbedrijf en biedt je de unieke kans om van een crew met 30+ jaar vlootervaring alle ins en outs te leren. Je hebt de mogelijkheid om je door te ontwikkelen en ook na je stage bij ons door te groeien.

Naast een goede stagevergoeding wordt kost en inwoning aan boord volledig vergoed. Je bent 1 week aan boord en 1 week aan wal. Een 2 / 2 systeem is ook bespreekbaar.

Wij zoeken stagiairs/stagiaires die van aanpakken weten en leergierig zijn. Jij beheerst de Engelse en Nederlandse taal goed (Duits is eventueel een pre), bent enthousiast, begrijpt wat klantenservice betekent en ziet elke dag weer als een nieuw avontuur. Herken jij je hierin? Stuur dan vandaag nog je CV en motivatie naar HR@volhardinggroup.com en wie weet vaar jij binnenkort op een van onze schepen!

Vacatures formulier

Varen bij Volharding

Ben jij in jouw carrière toe aan een uitdaging? Iedere dag een ander perspectief? Op een schip of op kantoor? Neem contact met ons op via HR@volhardinggroup.com voor meer informatie over de openstaande vacatures of solliciteer direct via het contactformulier.

Wie zijn wij?

De Volharding Group, waar onder andere Koole Tankrederij BV en Star Bonaire BV onderdeel van zijn, is een zeer ervaren maritiem bedrijf dat transportdiensten en oplossingen biedt via zeevaart en binnenvaart voor vegoils (feed/food), minerale producten en clean petroleum producten (CPP / biobrandstoffen). In samenwerking met CIMS Renewables halen wij ook waswaters op van persistent floaters en diverse vetten.

Onze bekwame bemanning heeft meer dan 30 jaar vlootervaring en biedt al onze klanten een hoog serviceniveau met een persoonlijke benadering. Wij opereren in verschillende gebieden zoals Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Engeland en Scandinavië.